Wine Gallery is begonnen als een klein bedrijf dat flessen wijn beplakte met eigen ontworpen en vooral veel gepersonaliseerde etiketten. Na verloop van tijd groeide Wine Gallery tot een bedrijf dat eigen producten begon te ontwikkelen.

Tegenwoordig volledig vallend onder Louman Products b.v. ontwikkelt Wine Gallery zich tot een bedrijf waarbij stijl, originaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De opgedane expertise op het gebied van bottelen, gecombineerd met een enthousiast en creatief team zorgt voor een uniek assortiment.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij een groot aantal bedrijven in Nederland en België. Als eindverbruiker kunt u bij ons niet rechtstreeks bestellen maar natuurlijk wel de gegevens van een verkooppunt bij u in de buurt opvragen.

Wine Gallery staat jaarlijks op diverse vakbeurzen zoals: de GéPéBé in Rosmalen (www.gepebe.nl) en de Dranken Pakket Expo in Houten(www.drankenpakketexpo.nl). Natuurlijk laten we u ook graag op uw of onze locatie nader kennis maken met onze fraaie producten.

Bekijkt u gerust ons assortiment op deze website of neem contact op met ons team voor een brochure of een afspraak.